joi, 19 iunie 2008

Civilizatia strazii: Pierdute in trafic

Este o EA; de fapt sunt ELE...Da, se mai pierd in trafic din cauza faptului ca li se opreste motorul fix la trecerea de pietoni sau in orice alt loc unde este trafic intens. Ulterior se aud numai claxoane, asta numai daca esti norocoasa.Daca nu, iti este incantat auzul cu injuraturi...Ei, si ce!Se poate intampla oricui.Nu stiu de unde aceasta prejudecata cum ca femeile n-ar fi bune soferite. O fi vreo lege nescrisa?!Si de cate ori n-am vazut soferi carora sa li se intample faze nasoale in trafic. Cu toate acestea ei sunt cei mai buni soferi. Da! Barbatii sunt maestri in ale condusului. Da' de unde? Fiecare poate fi bun in ceea ce face.De esti femeie, de esti barbat...tot sofer esti. Si daca ti s-a oprit masina in trafic, nu conteaza...Porneste-o si mergi mai departe fara prejudecati si legi nescrise. Si inca ceva...fii civilizat in trafic si pe strada!Nu vei avea nimic de pierdut!

2 comentarii:

Adrian spunea...

Da..."fiecare poate fi bun in ceea ce face" nimic de obiectat dar daca nu te pricepi....
Traim in "secolul vitezei" si nu mai avem timp de "bun simt" daca cineva ne sta in cale.De ce sa nu recunoastem ca barbatii sunt buni soferi,asta e!Fetelor radem de voi cum conduceti "e femeie de asta....:))" suntem nesimtiti si o recunoastem dar sa stiti ca de asta va iubim pentru ca mintea noastra se roteste ca o planeta greoaie,mereu si mereu,numai in jurul vostru.

Bogdan guzganu spunea...

@adrian. viteza, viteza, viteza, doar asta stiti. stiu ca e "secolul vitezei", nu zice nimeni sa te misti ca un melc, dar sa ai si acel "bun simt". din cauza lipsei LUI se produc multe accidente, de multe ori fatale. de aceea eu sunt adeptul "vitezei cu bun simt" :P